دکتر حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: فرآیند اجرایی این آزمون در دو روز برگزار می شود و از ساعت 8 صبح روز پنجشنبه 7 اردیبهشت آغاز میشود و ساعت 17 روز جمعه 8 اردیبهشت پایان می یابد.
وی افزود: هفدهمین دوره المپیاد در رشته های زبان و ادبیات فارسی، الهیات و معارف اسلامی، علوم اقتصادی، علوم تربیتی، حقوق، شیمی، فیزیک، زیست شناسی، ریاضی، آمار، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی کشاورزی با گرایش زراعت و اصلاح نباتات برگزار می شود و آزمون المپیاد در رشته طراحی صنعتی به صورت جداگانه در موعد دیگری برگزار خواهد شد.
توکلی خاطرنشان کرد: 2 هزار و 352 دانشجو در 8 قطب دانشگاهی به رقابت می پردازند که به ترتیب 410 نفر در قطب یک دانشگاه تربیت مدرس، 289 نفر در قطب دو دانشگاه مازندران، 240 نفر در قطب سه دانشگاه فردوسی مشهد، 300 نفر در قطب چهار دانشگاه تبریز، 324 نفر در قطب پنج دانشگاه اصفهان، 250 نفر در قطب شش دانشگاه شیراز، 309 نفر در قطب هفت دانشگاه شهید باهنر کرمان و 230 نفر در قطب هشت دانشگاه بوعلیسینا همدان به رقابت می پردازند.
وی یادآور شد: هفدهمین المپیاد غیرمتمرکز علمی ـ دانشجویی کشور علاوه بر 8 قطب دانشگاهی در دانشگاههای سیستان و بلوچستان، رازی کرمانشاه، لرستان، کردستان و شهید چمران اهواز نیز به صورت نیمهمتمرکز برگزار میشود.
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: فرآیند آزمون برای کلیه رشته ها به صورت تشریحی خواهد بود و داوطلبان باید کارت شناسایی خود را نیز به همراه داشته باشند. همچنین همراه داشتن تلفن همراه، دستگاههای پیجر و هر نوع ماشین حساب قابل برنامه ریزی، غیرقانونی است.
وی گفت: نتایج مرحله اول هفدهمین المپیاد علمی ـ دانشجویی کشور، هفته سوم خردادماه 91 از طریق سایت مرکز المپیاد به آدرس: http://olympiad.sanjesh.org و همچنین، هفتهنامه پیکسنجش به اطلاع همگان خواهد رسید.
توکلی اظهار داشت: مرحله نهایی این المپیاد در روزهای 20 تا 22 تیرماه در محل دانشگاه تربیت مدرس در تهران برگزار خواهد شد و المپیاد رشتههای شیمی و ریاضی در سطح بینالمللی با حضور داوطلبانی از سایر کشورها و حمایت موسسه علوم و فنون کیش در روزهای 24 تا 26 تیرماه برگزار می شود.
وی با اشاره به تسهیلات برگزیدگان هفدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویی گفت: نفرات اول تا سوم مرحله نهایی المپیاد می توانند از بورس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و در صورت قبولی در مرحله دکتری استفاده کنند.
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اضافه کرد: نفرات اول تا سوم از طرح سرباز دانشجو و از بورس بنیاد ملی نخبگان هم بهره مند می شوند. 15 نفر نیز بدون نیاز به شرکت در آزمون کارشناسی ارشد می توانند به مقطع بالاتر بروند.
وی گفت: همچنین بر اساس تسهیلات اعلام شده، کلیه شرکت کنندگان در این دوره از المپیاد، به دفاتر استعداد درخشان دانشجویی معرفی می شوند.
نظر شما